ChainlinkEthereumFantomNews

סוניק מאמץ את הסטנדרט של Chainlink עבור שאילתות בין-שרשרות

המהפכה הבאה בכספים הדיגיטליים: כיצד שילוב Chainlink ב-Sonic מספק פתרונות חדשניים למפתחים ולקהילת ה-DeFi?

סוניק Labs, שהייתה ידועה בעבר בשם פנטום, הודיעה כי פרוטוקול האינטרופרטביליות בין שרשראות של Chainlink חי ומבצע על הרשת הראשית של סוניק.

שיפור טכנולוגי דלוקס

החיבור בין Chainlink (LINK) לבין סוניק מאפשר למפתחים לנצל את היתרונות של תשתית רשת האורקל. בעידן שבו ההתקדמות הטכנולוגית מתקדמת במהירות, החשיבות של אינטגרציה מסוג זה היא מכרעת. המפתחים יכולים כעת להשתמש בטכנולוגיות מבית Chainlink כדי לבנות ולהשיק אפליקציות מבוזרות שנגישות הן ברשת של סוניק והן ברחבי רשתות בלוקצ'יין אחרות. יחד עם פרוטוקול האינטרופרטביליות בין שרשראות (CCIP), סוניק Labs אימצה גם את נתוני סטרים ונתוני פיד של Chainlink.

הצטרפות לתוכנית SCALE

פיתוח זה נמשך על רקע השתתפותה של סוניק בתוכנית Chainlink SCALE בספטמבר 2024. השתתפות זו לא רק סייעה בהבנת הביקוש לגישות טכנולוגיות חדשות אלא גם קידמה את האפשרויות שעלו על שולחן המפתחים.

“המערכת האקולוגית של הבלוקצ'יין סוניק ביקשה את Chainlink, ואנחנו שמחים שזה עכשיו חי על הרשת הראשית של סוניק. Chainlink CCIP, נתוני סטרים ונתוני פיד הם מרכיבים קריטיים unlocking עבור מגוון חדש של שימושים בין שרשראות ולקידום הדור הבא של אפליקציות DeFi מתקדמות,” אמר סם הרקוט, מנהל פיתוח עסקי בסוניק Labs.

יתרונות האינטגרציה

אחד מהיתרונות המרכזיים של האינטגרציה הוא שיפור האבטחה של הרשת, מה שמהווה גורם קריטי במערכת מבוזרת. כמו כן, ניתן לפתח וכן לנהל טוקנים שניתן להעביר ביניהם, ובכך לאפשר תקשורת בין שרשראות. תכונה חשובה נוספת היא תמסורת הודעות אקראית, דבר שמגביר את הגמישות והיכולת של המפתחים להרחיב את אפשרויות השימוש באפליקציות שלהם.

קרא  ביטקוין בשידור חי: מכסי טראמפ יוצרים פאניקה בשוק בזמן שמחיר הקריפטו צונח ל-89,000 דולר

אימוץ הסטנדרט על ידי מוסדות כספיים

הסטנדרט של Chainlink כבר אומץ על ידי מוסדות פיננסיים גדולים, כולל Fidelity International, Swift ובנק ANZ. בנוסף, הפרוטוקול משולב גם בפרויקטים מובילים בתחום DeFi כמו Lido, Aave ו-GMX. רשת סוניק, שהושקה כרשת Ethereum Virtual Machine L1, החלה את פעולתה בדצמבר 2024.

קיבולת גבוהה של עסקאות בבלוקצ'יין

רשת הבלוקצ'יין של סוניק מסוגלת לתמוך בביצוע 10,000 עסקאות בשנייה, עם סיום מהיר של העסקאות בזמן של פחות משנייה אחת. פוטנציאל היכולת הזו מהווה יתרון משמעותי בעידן שבו כל שנייה חשובה והיכולת לנהל הרבה עסקאות בבת אחת היא קריטית לתפקוד התקין של כל מערכת מבוזרת.

מימוש סטנדרט USDC

בחודש האחרון, סוניק אימצה את הסטנדרט של USDC, המטבע היציב המופק על ידי חברת Circle. השקה זו, שמתבצעת דרך ה-Sonic Gateway, מכוונת להתחיל את פעילות המפתחים בפלטפורמה בצורה משמעותית. תהליך זה מהווה שלב נוסף בדרך להגדלת האטרקטיביות של סוניק כאופציה למפתחים שמעוניינים לבנות פתרונות מבוזרים חדשים.

הצעות חדשות לאינטגרציות

בנוסף לתהליך האימוץ של USDC, גם הצעה לאינטגרציה עם Aave v3 עברה שלב בדיקת טמפרטורה בדצמבר האחרון. הניתוח והמעקב אחרי השלב הזה מצביעים על הכוונה להרחיב את קו האופציות הזמינות למפתחים ולמשתמשים. דבר זה מצביע על כך שסוניק אינה נחה על זרי הדפנה וממשיכה לקדם את המערכות והטכנולוגיות שלה.

סיכום

המהלך של סוניק Labs לאמץ את הסטנדרט של Chainlink עבור אינטרופרטביליות בין שרשראות נחשב לצעד משמעותי בעידן החדש של פיתוחים מבוזרים. יכולת זו מספקת למפתחים גישה לתשתיות מתקדמות שמסייעות להם לבנות אפליקציות יעילות ובטוחות. הקשרים והחיבורים שהוקמו עם מוסדות פיננסיים ודומיינים נוספים, יחד עם ההשקות החדשות, מסמנות את סוניק ככוח מתפתח בעולם הבלוקצ'יין שמזמין יותר מפתחים לבוא ולהתנסות בטכנולוגיות חדשות.

קרא  אילון מאסק מציע שם למטבע ממים של סולנה בעזרת בינה מלאכותית של גרוק, והסוחרים מעלים את ערכו ל-35 מיליון דולר

מיילס ברונר

מיילס ברונר הוא עורך ומומחה לקריפטו שמביא לכם את כל החדשות החמות ביותר מעולם הקריפטו, בתרגום מהיר ומדויק ממקורות מובילים ברחבי הרשת. באתר תוכלו למצוא מידע עדכני על מטבעות דיגיטליים, פלטפורמות מסחר, מגמות חדשות, ועוד – הכל בעברית ובצורה פשוטה להבנה.

Related Articles

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
דילוג לתוכן